koszyk
(0 art.)

Kwota :

0,00 PLN

LaChocola
PREFEROWANY DZIEŃ DOSTAWY - co to oznacza?

Data dostawy wybierana na naszej stronie jest datą preferowaną, czyli niegwarantowaną. Przesyłki są wysyłane dzień przed wybranym przez Państwa terminem, gdyż firmy kurierskie w 97% doręczają przesyłki na następny dzień roboczy.
Pomimo naszych starań zdarza się jednak, iż z powodu błędu sortowania w firmie kurierskiej, nieobecności odbiorcy, niewskazania numeru telefonu odbiorcy lub innych zdarzeń losowych przesyłka ma nieznaczne opóźnienie i dociera na kolejny dzień roboczy. Jest to jednak wciąż regulaminowy czas gwarantowanej dostawy.

Na liście przewozowym możemy umieścić krótką informację dla kuriera. Mogą to być preferowane godziny doręczenia bądź uwagi dotyczące adresu dostawy. Preferencje dostawy prosimy przesłać w wiadomości e-mail po złożeniu zamówienia. Nie możemy zagwarantować, iż kurier zastosuje się do wskazanych godzin dostawy i taką dyspozycję warto potwierdzić bezpośrednio z kurierem. W dniu dostawy w godzinach porannych w linku umożliwiającym śledzenie przesyłki można będzie wygenerować numer telefonu do kuriera doręczającego.

bestseller
Praliny VELVET TRO bombonierka PREMIUM 279 g - 9 pralin w opakowaniu
Zmień walutę
PLN
98 zł

Cena netto: 79.67 zł

Cena zawiera podatek VAT

Preferowany dzień dostawy
(sprawdź*)

Wysyłka następuje w przeddzień wybranej daty

Opis
Składniki
Przechowywanie
Jak pakujemy
Warunki dostawy

Dziewięć pralin w eleganckim opakowaniu .Poznaj bombonierkę, która przenosi zmysły w świat prawdziwej przyjemności. Velvet Trio, to zestaw czterech wyjątkowych pralin, stworzonych z myślą o miłośnikach wyszukanych smaków i subtelnej słodyczy. Każda z nich to inna opowieść – kremowa, chrupiąca, rozpływająca się w ustach, z nutą orzechów, migdałów, karmelu lub intensywnego kakao.

???? Ambrosial – delikatna mleczna czekolada skrywa aksamitny orzechowy krem z nutą kakao i chrupiącymi laskowymi orzechami. Doskonała równowaga słodyczy i głębi.

???? Elysian – kremowe połączenie migdałów i orzechów laskowych w delikatnym czekoladowym otoczeniu. Smak, który rozkwita powoli, pozostawiając po sobie elegancki ślad.

???? Golden – dla wielbicieli karmelu i ciasteczkowej słodyczy. Ta pralina zachwyca kremowym nadzieniem i chrupiącą nutą, zamkniętą w aksamitnej mlecznej czekoladzie.

Velvet Trio to idealny prezent lub osobisty moment przyjemności. Ręcznie wyselekcjonowane smaki zamknięte w eleganckiej bombonierce – zaproś zmysły na czekoladową ucztę.

PRALINA AMBROSIAL

Składniki: krem orzechowy 60% [pulpa orzechów laskowych 10%, cukier, oleje roślinne (uwodorniony olej bawełniany, olej słonecznikowy, olej palmowy, olej z ziaren palmowych); serwatka ( z mleka ) w proszku, odłuszczone kakao w proszku]; czekolada kuwertura mleczna 30% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny (z soi); naturalny aromat waniliowy]; 10% orzechy laskowe.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2343 kJ/560 kcal
Tłuszcz: 36.7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14.8 g
Węglowodany: 52.5 g
w tym cukry: 46.4  g
Białko: 6.3 g
Sól:  0.10 

PRALINA  ELYSIAN 

Składniki : krem orzechowo – migdałowy  70 % [ migdały 7 %, orzechy laskowe  6.5 % , cukier, tłuszcze roślinne : ( olej z nasion bawełny , uwodorniony olej z pestek palmowych) ;  serwatka z mleka w proszku , odłuszczone kakao w proszku,  ryż preparowany , substancja słodząca : ekstrakt słodu jęczmiennego ;  sól,  emulgator : lecytyny z  ( soi ) ; aromaty waniliowy .Czekolada mleczna 30 %   [ cukier , tłuszcz kakaowy , ,pełne mleko w proszku , miazga kakaowa , emulgator :lecytyny z ( soi ) ; naturalny aromat waniliowy ]. 

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2328 kJ/557  kcal
Tłuszcz: 35.1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6.5 g
Węglowodany: 53.8  g
w tym cukry: 49.2  g
Białko: 6.8 g
Sól:  0.10

PRALINA GOLDEN 

Składniki : krem karmelowo – ciasteczkowy 70 % [  krem karmelowy 64 %  cukier , oleje roślinne : (olej słonecznikowy , olej z nasion bawełny )  ; pulpa orzechów laskowych , pełne mleko w proszku , miazga kakaowa , , substancja słodząca , : karmel , syrop glukozowy ; zagęszczone mleko słodzone odłuszczone , cukier , tłuszcz roślinny :  olej palmowy  ; substancja zagęszczająca: skrobia modyfikowana  ; emulgatory : mono – i diglicerudy kwasów tłuszczowych , lecytyny z ( soi )  ; regulator kwasowości : cytrynian trisodowy , kwas winowy ; substancja konserwująca : sorbinian potasu , substancja żelująca : pektyna , aromat, sól  ].   Krem ciasteczkowy  36 %  [  cukier, mąka pszenna , tłuszcz roślinny : olej z pestek palmowych ; miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy , substancja spulchniająca : kwas foliowy , wodorowęglan sodu  ; emulgator : lecytyny z ( soi ) , aromat : wanilina : substancja zagęszczająca : skrobia kukurydziana  ; sól, aromat : wanilina . ]. Czekolada mleczna 30 % ( cukier , tłuszcz kakaowy , pełne mleko w proszku , miazga kakaowa , emulgator : lecytyny z ( soi ) , naturalny aromat waniliowy  ].   

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2239 kJ/535  kcal
Tłuszcz: 33.1  g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16.2 g
Węglowodany: 51.5  g
w tym cukry: 46.8  g
Białko: 6.6 g
Sól:  0.10 

Produkty mogą zawierać: dwutlenek siarki i siarczyny, jaja, nasiona sezamu, orzeszki arachidowe i inne orzechy.

Składnik podstawowy (kakao) pochodzi spoza UE.

Masa netto: (9  x 31 g ) 279 g 

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temp. max. +18°C.

Termin przydatności : 12 miesięcy od daty wyprodukowania.

Produkt powinien być przechowywany w suchym i chłodnym miejscu, w temperaturze maksymalnej +18°C.

Wszystkie produkty La Chocola Boutique – zanim przygotujemy je do wysyłki, są szczegółowo kontrolowane przez naszych pracowników. Sprawdzamy czy dany produkt spełnia wszelkie normy jakościowe, a następnie zabezpieczamy go banderolą. Każde zamówienie pakowane jest w karton wysyłkowy wyposażony w boksy termiczne, dodatkowo zabezpieczamy jeszcze wnętrze pudełka folią bąbelkową. Zanim zamkniemy opakowanie, dokładnie sprawdzamy jakość przygotowanej paczki.

Wszystko po to, by każdy nasz produkt dotarł do Państwa w nienaruszonym stanie.

 

Preferowana Data Dostawy oznacza, że przesyłka powinna dotrzeć do Państwa w wybrany dzień. Najpóźniej nastąpi to w kolejny dzień roboczy. 

 

Opis

Dziewięć pralin w eleganckim opakowaniu .Poznaj bombonierkę, która przenosi zmysły w świat prawdziwej przyjemności. Velvet Trio, to zestaw czterech wyjątkowych pralin, stworzonych z myślą o miłośnikach wyszukanych smaków i subtelnej słodyczy. Każda z nich to inna opowieść – kremowa, chrupiąca, rozpływająca się w ustach, z nutą orzechów, migdałów, karmelu lub intensywnego kakao.

???? Ambrosial – delikatna mleczna czekolada skrywa aksamitny orzechowy krem z nutą kakao i chrupiącymi laskowymi orzechami. Doskonała równowaga słodyczy i głębi.

???? Elysian – kremowe połączenie migdałów i orzechów laskowych w delikatnym czekoladowym otoczeniu. Smak, który rozkwita powoli, pozostawiając po sobie elegancki ślad.

???? Golden – dla wielbicieli karmelu i ciasteczkowej słodyczy. Ta pralina zachwyca kremowym nadzieniem i chrupiącą nutą, zamkniętą w aksamitnej mlecznej czekoladzie.

Velvet Trio to idealny prezent lub osobisty moment przyjemności. Ręcznie wyselekcjonowane smaki zamknięte w eleganckiej bombonierce – zaproś zmysły na czekoladową ucztę.

Składniki

PRALINA AMBROSIAL

Składniki: krem orzechowy 60% [pulpa orzechów laskowych 10%, cukier, oleje roślinne (uwodorniony olej bawełniany, olej słonecznikowy, olej palmowy, olej z ziaren palmowych); serwatka ( z mleka ) w proszku, odłuszczone kakao w proszku]; czekolada kuwertura mleczna 30% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny (z soi); naturalny aromat waniliowy]; 10% orzechy laskowe.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2343 kJ/560 kcal
Tłuszcz: 36.7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14.8 g
Węglowodany: 52.5 g
w tym cukry: 46.4  g
Białko: 6.3 g
Sól:  0.10 

PRALINA  ELYSIAN 

Składniki : krem orzechowo – migdałowy  70 % [ migdały 7 %, orzechy laskowe  6.5 % , cukier, tłuszcze roślinne : ( olej z nasion bawełny , uwodorniony olej z pestek palmowych) ;  serwatka z mleka w proszku , odłuszczone kakao w proszku,  ryż preparowany , substancja słodząca : ekstrakt słodu jęczmiennego ;  sól,  emulgator : lecytyny z  ( soi ) ; aromaty waniliowy .Czekolada mleczna 30 %   [ cukier , tłuszcz kakaowy , ,pełne mleko w proszku , miazga kakaowa , emulgator :lecytyny z ( soi ) ; naturalny aromat waniliowy ]. 

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2328 kJ/557  kcal
Tłuszcz: 35.1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6.5 g
Węglowodany: 53.8  g
w tym cukry: 49.2  g
Białko: 6.8 g
Sól:  0.10

PRALINA GOLDEN 

Składniki : krem karmelowo – ciasteczkowy 70 % [  krem karmelowy 64 %  cukier , oleje roślinne : (olej słonecznikowy , olej z nasion bawełny )  ; pulpa orzechów laskowych , pełne mleko w proszku , miazga kakaowa , , substancja słodząca , : karmel , syrop glukozowy ; zagęszczone mleko słodzone odłuszczone , cukier , tłuszcz roślinny :  olej palmowy  ; substancja zagęszczająca: skrobia modyfikowana  ; emulgatory : mono – i diglicerudy kwasów tłuszczowych , lecytyny z ( soi )  ; regulator kwasowości : cytrynian trisodowy , kwas winowy ; substancja konserwująca : sorbinian potasu , substancja żelująca : pektyna , aromat, sól  ].   Krem ciasteczkowy  36 %  [  cukier, mąka pszenna , tłuszcz roślinny : olej z pestek palmowych ; miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy , substancja spulchniająca : kwas foliowy , wodorowęglan sodu  ; emulgator : lecytyny z ( soi ) , aromat : wanilina : substancja zagęszczająca : skrobia kukurydziana  ; sól, aromat : wanilina . ]. Czekolada mleczna 30 % ( cukier , tłuszcz kakaowy , pełne mleko w proszku , miazga kakaowa , emulgator : lecytyny z ( soi ) , naturalny aromat waniliowy  ].   

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2239 kJ/535  kcal
Tłuszcz: 33.1  g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16.2 g
Węglowodany: 51.5  g
w tym cukry: 46.8  g
Białko: 6.6 g
Sól:  0.10 

Produkty mogą zawierać: dwutlenek siarki i siarczyny, jaja, nasiona sezamu, orzeszki arachidowe i inne orzechy.

Składnik podstawowy (kakao) pochodzi spoza UE.

Masa netto: (9  x 31 g ) 279 g 

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temp. max. +18°C.

Termin przydatności : 12 miesięcy od daty wyprodukowania.

Przechowywanie

Produkt powinien być przechowywany w suchym i chłodnym miejscu, w temperaturze maksymalnej +18°C.

Jak pakujemy

Wszystkie produkty La Chocola Boutique – zanim przygotujemy je do wysyłki, są szczegółowo kontrolowane przez naszych pracowników. Sprawdzamy czy dany produkt spełnia wszelkie normy jakościowe, a następnie zabezpieczamy go banderolą. Każde zamówienie pakowane jest w karton wysyłkowy wyposażony w boksy termiczne, dodatkowo zabezpieczamy jeszcze wnętrze pudełka folią bąbelkową. Zanim zamkniemy opakowanie, dokładnie sprawdzamy jakość przygotowanej paczki.

Wszystko po to, by każdy nasz produkt dotarł do Państwa w nienaruszonym stanie.

 

Warunki dostawy

Preferowana Data Dostawy oznacza, że przesyłka powinna dotrzeć do Państwa w wybrany dzień. Najpóźniej nastąpi to w kolejny dzień roboczy. 

 

Możesz pokochać także inne smaki